status

Ex Rico Verhoeven: ‘opmerking aan Yolanthe Cabau was impulsief foutje’

Jacky Duchenne, de ex van Rico Verhoeven, plaatste maandag een boze de opmerking die ze maandag onder een video van Yolanthe Cabau waarin te zien was dat Yolanthe bloemen bij het graf van haar vader legde.

Vandaag geeft Jacky op haar Instagramaccount uitleg over de opmerking: “Ik reageerde niet goed op de verzonden valentijnsbloemen (ik keek haar filmpje zonder geluid dus dacht dat dit voor Valentijn was (impulsief foutje))Echter hebben Rico en ik dit samen opgelost en is de kogel door de kerk, wij gaan beide onze eigen weg volgen. In alle rust en stilte hopen wij dit op onze manier te verwerken.”

Maandag werd bekend dat Rico Verhoeven en Jacky Duchenne na een relatie van 13 jaar uit elkaar zijn gegaan. Jacky schreef bij de video Yolanthe: „Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro?Bofkont, ik heb nog nooit een valentijnscadeau gehad!” De reactie werd al snel door Jacky weer verwijderd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Locked & Loaded

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Dit bericht bekijken op Instagram

????

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

POPLAIR VANDAAG

To Top