status

‘Rico stuurde 800 dollar aan valentijnsrozen naar Yolanthe!’

Heeft Rico Verhoeven op valentijnsdag bloemen bij Yolanthe laten bezorgen? Het lijkt er wel op. Zijn ex-vriendin Jacky Duchenne reageerde namelijk op een Instagram post van Yolanthe waarop te zien is dat ze bloemen bij het graf van haar vader zet. Jacky schreef (de tekst is inmiddels verwijderd): “Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 dollar? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!.”

Rico heeft inmiddels gereageerd op de commotie en meldt aan De Telegraaf:

„Vervelend dat dit een topic is geworden dat totaal niet ter zake doet. Ik stuur regelmatig attenties naar mensen. Of het nou merchandise, een gesigneerd boek, of een bloemetje is.”

„Jacky en ik zijn weliswaar al een tijd uit elkaar, maar wonen nog in een huis omdat we nog een goede oplossing voor de woonsituatie moeten vinden. Elk contact met wie dan ook, komt dan ineens in een ander daglicht te staan. Alleen hier was het niet op z’n plaats omdat het niet om deze persoon ging en al helemaal niet met de lading die het nu krijgt. Jacky heeft haar bericht snel weer verwijderd en daarmee was de kous af. Vervelend dat het nu een eigen leven gaat leiden. Dit heeft verder niets met onze definitieve breuk te maken.”

Rico meldde eerder vandaag aan De Telegraaf dat hij en zijn vriendin na 13 jaar uit elkaar gaan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Locked & Loaded

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Dit bericht bekijken op Instagram

????

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

POPLAIR VANDAAG

To Top