LIFESTYLE

Negatieve rente? Zo neem je een miljoen op bij je bank!

Natuurlijk heb jij wel een miljoen (of wat) op de bank en natuurlijk pieker je er niet over om daar rente over te BETALEN. Maar hoe haal je dat miljoen eigenlijk van je rekening? Effe pinnen blijkt toch lastig….

De vier grote banken hebben allemaal een pinlimiet. Bij ABN kun je 500 euro cash opnemen per dag, bij ING en SNS 1000 euro per dag en de Rabo is helemaal zuinig, want daar is pinnen beperkt tot 1250 euro per week.

Wil je dus een miljoen pinnen dan ben je bij ABN 2000 dagen bezig, bij ING en SNS 1000 en bij de Rabo zelf 800 weken.

Als je je (eigen!) miljoen een beetje rap wilt hebben, dan kun je dat bij je bank alleen bestellen. Je kunt je poen dan binnen drie tot vijf werkdagen ophalen aan de balie. Maar ook dan ben je niet in 1 keer klaar, want ook in dit geval hanteren banken een maximum.

Bij ABN ben je het snelste: 2 keer langs gaan voor een half miljoen per keer. Bij ING en Rabo moet je 20 keer langs, want daar kun je per keer maar 50K ophalen.

Kortom, het leven van een miljonair is ook niet altijd makkelijk mensen, alhoewel 20 ritjes in je Bentley naar de Boerenleenbank ook weer geen totale ramp is natuurlijk.

Geld slopen kan trouwens ook. Hoe dat gebeurt, zie je in onderstaande video:

POPLAIR VANDAAG

To Top