LIFESTYLE

Dit schattige champignon-hutje is de meest gehuurde locatie op Airbnb!

Je kunt op Airbnb eindeloos zoeken naar ‘s werelds meest glamoureuze plekken om te overnachten, maar degene die het vaakst is geboekt, zal je verrassen. Maak kennis met Kitty Mrache’s Mushroom Dome Cabin, een klein en gezellige doe-het-zelf hut dat de meeste boekingen (en een vijfsterrenbeoordeling) op de site heeft verzameld – en is zo populair dat zelfs Kitty’s kinderen een reservering moeten maken om een nacht te blijven .

Gelegen in Aptos, Californië, kan het populairste huisje van Airbnb er aan de buitenkant bescheiden uitzien, maar de warme gastvrijheid, het betoverende interieur en de prachtige omgeving trekken mensen aan en terug.

Het kleine champignon-achtige optrekje trekt drie miljoen kijkers per jaar en is volgeboekt tot februari 2020. Een weekendje reserveren is helemaal lastig, dat moet je minstens 9 maanden van tevoren doen.

Het hutje bevat een kleine maar fijne slaapkamer met daarin een queensize bed. Daarnaast is er een bank die je ook tot bed kunt omtoveren, een keuken en een mooi houten balkonnetje waar je het uitzicht kan gaan bewonderen en een riant tafeltje. Er is ook een barbecue en verrassend genoeg een popcornmaker. Een nachtje verblijven in de Mushroom Dome Cabin kost 119 euro.

POPLAIR VANDAAG

To Top