LIFESTYLE

Dit is het eerste plussize model van Victoria’s Secret

Ali Tate Cutler is het eerste plussize model dat te zien is in een campagne van Victoria’s Secret.

Op foto’s is Ali te zien tijdens de shoot en toont ze de flagshipstore van het lingeriemerk in New York.

Dit bericht bekijken op Instagram

Had some frank body talks with @stylelikeu on their channel. Getting real about how I never acknowledged my body when I was younger because I never wanted people to really look at mine and realize I was fat. I thought if I didn’t acknowledge it, no one would notice. Then when I started “plus size” modeling, I had so many mixed feelings because now everyone knew I was the very thing I had been trying to hide. The most beautiful thing happened after I had been modeling for a while and started seeing models who were above size 14s that were unbelievably gorgeous. The programming in my mind started rewiring and I realized I too could be gorgeous, at any size. Editing the people you follow and surround yourself with does wonders.

Een bericht gedeeld door Ali Tate (@ali_tate_cutler) op

Op Instagram schrijft Ali: „Ik vermoed dat ik het eerste model ben bij Victoria’s Secret met maat 44? Niettemin ben ik heel blij om met een merk samen te werken dat ik al sinds mijn tienerjaren bewonder.”

Victoria’s Secret was 1 van de weinige modemerken dat nog uitsluitend werkte met graatmagere, langbenige modellen. Vorig jaar zei marketingbaas Ed Razek nog dat plus size modellen niet passen bij het merk omdat ze ’de fantasie’ zouden doorprikken.

Model Ali was al eerder te zien in deze campagne van Simply Be

POPLAIR VANDAAG

To Top