AUTO'S

Waarom een Porsche 911 eigenlijk de ideale safari auto is

Professionele autocoureur Leh Keen is een Porsche-enthousiasteling. Maar wel een bijzondere: hij bouwt op maat gemaakte ‘Safari Porsche 911s’ die geschikt zijn voor alle soorten terrein.

Volgens Leh Keen is de Porsche 911 het perfecte platform voor zijn off road creaties. Leh: “Iedereen weet hoe Porsches zijn gebouwd. Ze zijn sterk en duurzaam gebouwd. Als je in de woestijn of in het bos bent, heb je een auto nodig die betrouwbaar is. De eerste 911 meedeed aan een wedstrijd, deed mee aan een rally, geen race op de weg, zoals de meeste mensen denken.”

Voor Leh is het heel eenvoudig: hij doet niets anders anders Porsche zelf ook deed in de jaren ’70, alleen iets extremer. Oh, mocht je zelf ook een Safari Porsche 911 willen: je kunt ze bij Leh bestellen vanaf 100.000 dollar.

POPLAIR VANDAAG

To Top