LIFESTYLE

Samsung’s Galaxy Note 10 Plus is de ultieme smartphone van 2019

Androidplanet doet een bazenreview van de Samsung Galaxy Note 10 Plus. Hieronder de Highlights!

Het beest is terug. We reviewen de Galaxy Note 10 Plus, een device met een enorm scherm, dat eigenlijk bijna alles kan. Maar daar betaal je dan ook flink voor.

Prachtig design

De Galaxy Note 9 van vorig jaar leek flink op zijn voorganger, maar met de Note 10 Plus gooit Samsung het roer behoorlijk om. Het bedrijf heeft de randen rondom het scherm, en dan met name die aan de boven- en onderkant, small gemaakt. Hierdoor bestaat bijna de hele voorkant uit display. Ruim 91 procent van de voorkant is scherm, en dat is zelfs meer dan bij de Galaxy S10 en S10 Plus. Alleen de bezel aan de onderkant is iets dikker.

Opnieuw een uitstekend scherm

De Galaxy Note-reeks draait om het grote scherm en wat dat betreft heeft Samsung zichzelf dit jaar overtroffen. De Galaxy Note 10 Plus heeft een 6,8 inch oled-scherm  met een QHD-resolutie van 3040 bij 1440 pixels) en dat is echt enorm groot. Het toestel met één hand bedienen is vrijwel onmogelijk; daarvoor kun je beter de normale Note 10 kiezen.

Prima camera met extra opties

Net als bij de Galaxy Note 9 vorig jaar, zijn er weinig verbeteringen doorgevoerd aan de camera als je deze vergelijkt met het Galaxy S-model. De Note 10 Plus heeft vrijwel dezelfde camera’s aan de achterkant als de Galaxy S10 (Plus), met uitzondering van de Time of Flight-sensor die helpt bij augmented reality-toepassingen en het maken van portretfoto’s.

POPLAIR VANDAAG

To Top